Vandaag kwam Gordon tot het grote besef dat hij heel erg op zijn vader lijkt en dat hij in hem voortleeft. 

Via zijn persoonlijke Instagram account deelt Gordon een foto van zichzelf met de tekst: ’Dat je ineens tot besef komt dat je exact op je vader lijkt! Hij leeft voort in mij, dank ouwe!!’ Eronder noteert hij diverse hashtags: #mismnpapa, #washijermaareven #inherstel. Gordons vader overleed in 1997.

Article continues after the ad

Geesten 

Eerder gaf Gordon al aan dat hij gelooft in het voortbestaan van de geesten van zijn ouders. Over zijn overleden moeder zei hij al tegen RTL Boulevard: "Ze leeft voort in mij net als m’n vader. Ik ben hun. Ik blijf hun voor altijd tot ik er niet meer ben. Ik maak er nog iets heel moois van tot die tijd met al het goede wat ze altijd voor me hebben gewenst."

Opening hamburgerzaak

Bij de opening van Gordons hamburgerzaak vorig jaar moest hij ook al aan zijn vader denken. Op Instagram schreef hij toen een emotioneel bericht: ‘Ondernemen zit in mijn bloed en heel vaak heb ik aan mijn vader gedacht afgelopen tijd, want ook hij was elke keer weer bezig met iets nieuws en alle daarbij behorende spanning. Ook hij kende de teleurstelling van iets wat niet lukt maar ook dan was het vallen opstaan en gewoon doorgaan zoals ik nu ook weer doe.’

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is het dan zover na maanden van dromen mijn eigen high end hamburgerzaak. Ondernemen zit in mijn bloed en heel vaak heb ik aan mijn vader gedacht afgelopen tijd want ook hij was elke keer weer bezig met iets nieuws en alle daarbij behorende spanning. Ook hij kende de teleurstelling van iets wat niet lukt maar ook dan was het vallen opstaan en gewoon doorgaan zoals ik nu ook weer doe. Ik denk terug aan toen ik acht was, tv zat te kijken en voor het eerst ‘the wizard of Oz’ zag. Mijjn hemel die film werd elk jaar uitgezonden en steevast keek ik vooral om de boodschap die mijn leven zou bepalen, je hart op de juiste plaats moet hebben, je hersens moet gebruiken en de moed om dingen te durven doen in de wetenschap dat je de kracht hebt om het te doen maar er eerst achter moet komen dat je het ook kan. Dus zo ook vandaag eer ik mijn vader en de film die mijn leven zo heeft bepaald dat ik het wederom heb aangedurfd om zoiets te doen! Ik wil speciaal bedanken mijn steun en toeverlaat Patrick de Bruin die dag en nacht hier aan heeft meegeholpen en al 32 jaar in mijn leven is en mijn allerbeste vriend voor het leven is. Patrick van den Heuvel en Chris Mönnich mijn operationele managers die een huzarenstukje hebben geleverd, super gedaan jongens! Gojs vd Pol voor deze monsterjob en M&A keukens voor de voortreffelijke state of the art apparatuur! Bouwbedrijf Peter Domburg en dan met name Marielle voor het helpen ontwerpen van de prachtige zaak! En al die keihard werkende gasten die afgelopen maanden bergen hebben verzet! Jacco, Niels, Kok en alle andere geweldig gedaan! Donny en Mega Beltgens voor ontwerp logo huisstijl menukaart etc you guys did it again! Heineken Nederland voor hun medewerking. VHC jongens mijn top leverancier voor al mijn zaken ook hier hebben jullie mij enorm geholpen! Cor Jongens super bedankt voor de complimenten en Annet voor alle ondersteuning afgelopen jaren! Herman en Rik de chefs die alles hebben begeleid, top!Vooral heerlijk blijven lachen samen! In alle stress een tuinman vergeten maar na een oproep op Facebook het bedrijf Tanke Hoveniers bereid gevonden deze geweldige klus te klaren en hoe!!! Bedankt! 2 april open voor iedereen!!

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: RTL nieuws / Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.