gordon zingen

Gordon beschouwt zijn goede vriendin Tineke de Nooij (76) als zijn bonusmoeder en zij noemt hem haar kunstkind. Dat blijkt uit een open brief die hij Tineke schreef op de dag dat zij in Beeld en Geluid in Hilversum wordt geëerd met een eigen portret op de Wall of Fame.

Bonusmoeder

Gordon is Tineke nog steeds dankbaar dat zij hem heeft ontdekt en gesteund in het begin van zijn zangcarrière. Ook ging ze met hem mee toen hij in 2009 met De Toppers meedeed aan het Eurovisiesongfestival. "Ik beschouw je, sinds mijn mama er niet meer is, als mijn bonusmoeder", schrijft Gordon in de open bief in De Telegraaf. "Je heb mij ontdekt, je hebt me veel geleerd en ik zal tot in de lengte der dagen vertellen hoe fantastisch ik het altijd heb gevonden om bij jou te horen."

Article continues after the ad

Wall of Fame

Gordon is maandagmiddag samen met Gerard Joling, Lex Harding en Erik de Zwart aanwezig bij de onthulling van het portret van Tineke de Nooij op de Wall of Fame in Hilversum. Ze vertellen over hun samenwerking en hun bijzondere band met de eerste vrouwelijke dj van Nederland. Presentator Hans Schiffers blikt samen met Tineke en (oud-)collega’s terug op tien hoogtepunten uit haar carrière.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)