Gordons familie is geschokt door het overlijden van Lydia (61). Gordons zus overleed zondagochtend nadat ze een aantal dagen eerder verlammingsverschijnselen had gekregen, vertelde Albert Verlinde in 6 Inside. Gordon, die maandag verstek liet gaan bij de presentatie van It Takes 2, zegt in een verklaring dat zijn familie intens verdrietig is door dit plotselinge overlijden.

"Ondanks dat het contact miniem was blijft het toch je zus", liet Gordon aan 6 Inside weten. "Ik had een speciale band met mijn zus. Ze was hysterisch grappig en was zelfs ooit de voice-over van mijn radio- en tv-shows. Ze was een pechvogel op het gebied van haar gezondheid en dat is haar nu fataal geworden. Ik ben lam geslagen, want alle leuke en mooie dingen spelen door mijn hoofd. Ik koester die met heel mijn hart."

Article continues after the ad

Boek

Lydia kwam vorig jaar nog in het nieuws na het verschijnen van de biografie van Gordon. In het boek schreef de zanger hoe hij en zijn broers en zussen als kind zijn misbruikt. Op verzoek van zijn zus, die naar de rechter dreigde te stappen, werden de passages aangepast.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders