gordon zingen

Ruim twee jaar na zijn afscheidsconcert mist Gordon nog steeds het zingen. Voortaan stopt hij zijn passie voor zingen in de nieuwe SBS6-show DanceSing, vertelt Gordon.

Het jurylid van DanceSing beoordeelt in de show samen met Trijntje Oosterhuis de zangprestaties van de talenten. Timor Steffens en Kenzo Alvares beoordelen de talenten tijdens de audities op hun danskwaliteiten.

Article continues after the ad

Debuut

DanceSing betekent voor Gordon zijn debuut bij SBS6. “Ik was eigenlijk wel verrast dat ik de rol van jurylid weer zo zou omarmen zoals ik nu heb gedaan”, zegt Gordon voor de camera van het ANP. “Dat komt ook omdat het een spectaculair nieuw programma is, waarbij alle disciplines heel goed moeten worden volbracht. Dat vind ik wel een uitdaging.”

Ei weer kwijt

Gordon was jarenlang jurylid bij Holland’s Got Talent. “Holland’s Got Talent was toch een beetje meer circusacts beoordelen, van goochelaars tot clowns. Dit is toch meer mijn discipline. Ik mis zingen ontzettend als artiest. Dus ik kan ook een beetje mijn ei weer kwijt”, zegt Gordon.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)