Gordon reserveert op zijn bruiloft twee stoelen voor zijn overleden ouders. De presentator wil op die manier zijn vader en moeder er toch een beetje bij hebben.

Foto

"Tijdens de ceremonie worden vooraan twee stoelen geplaatst, die verder leeg blijven. Daarop staan dan alleen een foto van mijn vader en van mijn moeder, zodat ik ze toch even kan zien", zegt Gordon in De Telegraaf. Zijn moeder overleed zo'n zeven jaar geleden terwijl de vader van Gordon al twintig jaar niet meer in leven is.

Gemis

"Je raakt er wel aan gewend, dat ze er niet meer zijn, maar het is natuurlijk wel een erg groot gemis, nu nog steeds. Bij zoveel dingen die je doet is dat al zo, maar bij een huwelijk helemaal", aldus Gordon, die deze week in het huwelijksbootje stapt met een nog onbekende man voor het programma Gordon gaat trouwen... maar met wie?. Gordon denkt wel dat zijn ouders het prachtig hadden gevonden als ze nog in leven waren geweest. "Ze hebben er destijds wel even aan moeten wennen, dat ik op mannen viel. Maar dat is toch helemaal goed gekomen."

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | ANP