Gordon Heuckeroth (52) werd eind september bruut overvallen in zijn huis. De zanger dacht dat hij hier nooit meer overheen zou komen, maar nu geeft hij op zijn Instagram-account aan weer goede hoop te hebben om zijn trauma te overwinnen. 

Vorige maand werd Gordon in zijn appartement in Amsterdam-Zuid overvallen. De indringers zouden hem hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben meegenomen. Nadat de overvallers vertrokken waren, kon de zanger pas alarm slaan. 

Article continues after the ad

Insta post 

De zanger post nu op zijn Instagram een coverfoto van zijn nieuwe single De Heling. 'Een shoot van twee maanden geleden. Onbezorgd en nog onwetend van de horror die ik moest mee maken', schrijft hij onder de foto, doelend op de overval die later plaats zou gaan vinden. 

Rockbottom

Toch laat Gordon weten dat hij weer 'op de weg omhoog' is. 'Rockbottom heeft een kelderverdieping, wist je dat? Daar was ik dus en nu weer op weg omhoog. Ik dacht hier kom je nooit meer overheen maar dat is niet waar. Je komt overal overheen dat vergt kracht en levensenergie en die heb ik gelukkig! Dus nog even geduld en dan weer volle kracht voorruit.' 

Bron: AD | Beeld: BrunoPress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.