Gordon had na zijn verblijf in de afkickkliniek een duidelijke missie: hij wilde fitter worden. Dat lijkt de presentator, die twee weken geleden terugkeerde uit de kliniek in Zuid-Afrika, tot nu toe goed te lukken. 'Ik ga de goede kant op -9 kilo op de teller inmiddels!', schrijft Gordon vrijdag op Instagram.

De presentator voelt zich lekker. 'En mijn nieuwe levensstyle bevalt me heel goed! Join me!!' Ook de hashtags waarmee Gordon zijn post afsluit, laten zien dat de presentator goed in zijn vel zit: #stopdrinking #stopdrugs #riselikeaphoenix #newme #goals #onlywayisthegoodway #nevertoolate #lovelife.

Verslaving

Gordon verbleef in de kliniek vanwege een alcohol- en drugsverslaving. 'Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer', zei hij daar eerder over. 'Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.