Dit weekend vloog Gordon dan echt naar zijn nieuwe woonplek Dubai. Ook nieuwe vriend Jeffrey en hondje Toto zouden de zanger komen vergezellen in het warme land. Maar nu blijkt dat de geliefde viervoeter zondag helemaal niet is meegevlogen. 

Maar niet getreurd: Toto komt wel echt mee naar Dubai. Blijkbaar wilde Gordon het beste voor het beestje en besloot de hond een rustig reisje in een privéjet te geven. 'Straks ben ik herenigd met mijn baasje!!', staat op het Instagram-account van hond Toto geschreven. Aan de hashtags kun je zien dat het gaat om een privéjet en dat de zanger 'alles voor zijn beessie' doet.

De tekst gaat verder onder de post.

Emigratie 

Gordon besloot vorige maand om te emigreren naar Dubai. De hoofdreden dat hij Nederland verlaat: hij voelt zich hier niet meer op zijn gemak sinds hij vorig jaar september in Amsterdam het slachtoffer was van een thuisoverval. ‘Ik ben er nog steeds niet helemaal oké mee en heb af en toe therapie nodig', gaf de entertainer eerder aan. Het gaat echter beter sinds hij heeft besloten te emigreren.

Article continues after the ad

Geen definitief afscheid

De zanger wil Nederland overigens niet helemaal vaarwel zeggen. Zijn tv-klussen in ons land wil hij gewoon blijven doen. Gordan zou zijn huis in Amsterdam om die reden ook aanhouden.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.