Heugelijk nieuws voor Gordon en Estelle Cruijff, want de twee gaan samen presenteren. Het nieuwe presentatieduo gaat samen op budgetvakantie voor het programma Gordon & Estelle: Weg Ermee.

Vooral het woord 'budget' moet de verwende diva's zwaar vallen, want beiden zijn ze dol op luxe. Zo verbleef Estelle onlangs weken in Dubai en is Gordon vaak in Zuid-Afrika te vinden. Bovendien gaan ze niet samen op vakantie, maar met een groep. Ze reizen de komende tijd steeds met andere mensen door Europa, waarbij ze maar een klein zakcentje mee krijgen.

Op Instagram deelt Gordon het volgende bericht: 'Voor het programma dat vanaf deze lente wordt uitgezonden bij RTL 4 zijn de beide diva’s op zoek naar vriendengroepen, stellen, singles, collega’s en andere gezelschappen waarbij ze zich kunnen aansluiten voor een midweek of lang weekend vakantie. Samen laten ze zien dat je ook ‘voor weinig’ een leuke vakantie kunt hebben. Daarvoor zullen de twee zich volledig moeten schikken naar de groep waarbij ze aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.'

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad