Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na vijf lange jaren is Gordon donderdag weer de studio ingedoken om een nieuw nummer op te nemen. Op Instagram licht hij trots een tipje van de sluier op.

'Na vijf jaar weer terug in de studio, alle emoties gieren door m'n lijf. Ik ben weer waar ik hoor', schrijft de zanger bij het filmpje. In het clipje is te zien hoe het achtergrondkoor een deel van het refrein van De heling, zoals het nummer heet, zingt.

Gave clip

De single komt op 12 oktober uit, inclusief een volgens Gordon 'gave clip.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na 5 jaar weer terug in de studio, alle emoties gieren door mn lijf. Ik ben weer waar ik hoor....... de heling! Vanaf 12 Okt te luisteren en zien met gave clip! De heling Muziek en tekst Gordon Heuckeroth 2019 Ik ben die stoere sterke vent Die gast die iedereen herkent Die man met schaterende lach Voor wie het leven kwam per dag Maar door mezelf te vergeten En door het niet te willen weten Sloot ik mijn ogen er voor af Voor iets wat voelde als een straf Maar ik maak de keuzes met mijn hart En beschouw mijn heling als een nieuwe start Refrein Maar de zon zal weer gaan schijnen Laat de demonen weer verdwijnen Met mijn hoofd weer naar het licht En mijn rug op het verleden gericht Zal ik straks weer kunnen stralen Nee ik wil niet meer verdwalen Als ik het maar wil, als ik het maar kan Alleen dan, alleen dan! Ik zal mijn wegen moeten kiezen En so called vrienden gaan verliezen Maar ik weet dat mijn besluit Is die van de juiste weg vooruit En als ik straks dan weer mezelf ben Mezelf weer overal weer in herken Dan mag de hele wereld weten Aan welke troep ik heb gezeten Om m’n eenzaamheid te dragen En ik er nooit meer om zal vragen! Refrein Bridge Ik ga het rotgevoel niet missen, en de pijn valt niet meer uit te wissen Ik zal soms vallen maar dan ook opstaan Maar ijzersterk zijn en weer doorgaan, want elke dag dat is er een! @zo_gospelchoir #brndrzthisiswhatwedo #comeback #deheling #muziekismijnleven❤️ #mijneerstenieuweliedje #zelfgeschreven #inherstel

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.