Ondanks dat Gordon na een dag weer het ziekenhuis mocht verlaten, zit de schrik er toch behoorlijk in bij de zanger. Daarom heeft hij besloten een stapje terug te gaan doen. 

Lege agenda

De manager van Gordon laat weten aan shownieuws dat de zanger voorlopig een rustpauze inlast. De agenda van Gordon is volledig leeggemaakt en al zijn werkzaamheden zijn tijdelijk neergelegd.

Article continues after the ad

Per ambulance

Zanger en presentator Gordon werd zaterdag per ambulance vanuit zijn huis in Blaricum naar het ziekenhuis gebracht. Dit omdat zijn suikergehalte te hoog was. Hij werd er ter observatie opgenomen. Zijn management bevestigt dat het nu weer een stuk beter gaat met hem.

Ter observatie

'Zijn suiker is te hoog, daarom hebben ze hem ter observatie naar het ziekenhuis gebracht', vertelde Gordons manager. Waar hij eerst verzwakt was, zou hij al snel weer aanspreekbaar zijn geweest. 'Hij is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het oké.' Gordon heeft al sinds zijn 35e suiker diabetes type 2. Begin 2020 zei hij nog dat 'mijn suiker niet per definitie beter is geworden, eerder slechter'.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.