Gordon werd donderdagmiddag door zijn privéchauffeur nietsvermoedend afgezet bij zijn huis, toen er plotseling iets heel heftigs gebeurde. De chauffeur en beveiliger van de zanger kwam vast te zitten tussen de auto en het hek van Gordons woning. Assistent Wouter schreeuwde het uit, waarna de 49-jarige zanger onmiddellijk te hulp schoot.

Plat gedrukt

Op Facebook schrijft Gordon over het incident. “Hij werd letterlijk plat gedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit, een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven. In een reflex ben ik over het hek gesprongen en heb de auto in z’n vooruit gezet.”

Schade valt mee

Gordon belde direct 112, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren.  Uiteindelijk bleek de schade mee te vallen, Wouter heeft een flinke schaafwond en een gebroken schouder aan overgehouden. “Ik denk een engel op zijn schouder want pasgeleden herinnerde ik mij kwam een acteur in Hollywood om het leven in eenzelfde situatie”, aldus Gordon.

Article continues after the ad

Rust

De 49-jarige zanger vertelt dat zijn chauffeur de komende weken rust neemt. “In overleg met Wouter laten we dit zien. Komende weken neemt hij rust en ik ben alleen maar blij dat hij nog lang bij me is om mee te lachen.”

Let op: de beelden zijn schokkend!

 
Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10
 
Bron: Facebook & Show.nl | Beeld: Peter Smulders