Gordon zijn verhuizing naar Dubai is nu helemaal compleet. De presentator heeft ook zijn hondje Toto weer in zijn armen mogen sluiten en daar is hij maar wat gelukkig mee.

Gordon poseert uitgelaten met zijn viervoeter op het strand en schrijft: 'Mijn liefde is gearriveerd en wat vind hij het geweldig! Eindelijk!!'

Tekst gaat verder onder de post.

Genieten

'Geniet 😍', reageert Ferry Doedens onder het kiekje. Ook Patricia Paay is blij voor Gordon: 'Eindelijk zijn jullie weer samen 💛💛💛.' Een ander merkt nog op: 'Wat zal Toto blij zijn.'

Article continues after the ad

Privéjet

De zanger wilde het beste voor het beestje en besloot de hond een rustig reisje in een privéjet te geven. 'Straks ben ik herenigd met mijn baasje!!', was te lezen op het Instagram-account van hond Toto. Aan de hashtags kun je zien dat het gaat om een privéjet en dat de zanger 'alles voor zijn beessie' doet.

Emigratie 

Gordon besloot vorige maand om te emigreren naar Dubai. De hoofdreden dat hij Nederland verlaat: hij voelt zich hier niet meer op zijn gemak sinds hij vorig jaar september in Amsterdam het slachtoffer was van een thuisoverval. ‘Ik ben er nog steeds niet helemaal oké mee en heb af en toe therapie nodig', gaf de entertainer eerder aan. Het gaat echter beter sinds hij heeft besloten te emigreren.

Geen definitief afscheid

De zanger wil Nederland overigens niet helemaal vaarwel zeggen. Zijn tv-klussen in ons land wil hij gewoon blijven doen. Gordan zou zijn huis in Amsterdam om die reden ook aanhouden.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.