Doordat Gordon zijn biografie op de markt bracht, kreeg hij het met veel bekenden aan de stok. Zo ook met broer Johny. De twee hadden een tijd geen contact, maar na het overlijden van hun zus Lydia gaat het beter dan ooit.

Dat laat de presentator weten in een interview met Amsterdam XXXL. 'Nog niet heel lang geleden hebben we mijn zus begraven. Pijnlijke momenten', begint Gordon zijn verhaal. 'Hoe stom ook misschien, maar het contact met mijn broer is sindsdien eigenlijk sterker dan ooit. Zo is de familie samengebracht zonder dat mijn zus dat weet. De momenten met mijn broer weet ik nu beter te koesteren. We kunnen zo hard samen lachen.'

Article continues after the ad

Blaricum

Hierin onthult hij ook dat zijn huis Blaricum te koop gaat zetten. 'Dat hebben we nu wel gehad. Ik heb het niet nodig, ik heb er geen tijd voor. Dan is de keuze snel gemaakt. Amsterdam natuurlijk. Het huis in Kaapstad blijft ook.' Gordon en Johny vochten vorig jaar zelfs een ruzie uit in de media vlak na de publicatie van Gordons biografie. Johny nam gerechtelijke stappen om bepaalde passages uit het boek te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP