Wie de hoop op liefde, echte liefde niet opgeeft is Gordon. Ondanks een liefdesdrama dat in de rechtbank eindigde en talloze gebroken harten heeft de rasentertainer nog steeds hoop. Nieuwe jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. En hopelijk een nieuwe liefde, de ware liefde.

"Ik hoop gewoon dat er dit jaar eindelijk eens een keer een normale, leuke vent op m’n pad komt", zegt Gordon tegen BuzzE. "Ik heb al zolang gewacht."

Article continues after the ad

Gordon gaat zeker niet meer op zoek naar de ware met een cameraploeg die over zijn schouder meekijkt. Het programma ‘Gordon gaat trouwen...maar met wie?’, waarin hij ruim twee jaar geleden op zoek ging naar een man, werd afgedaan als kijkersbedrog toen Gordon voor het altaar zei toch niet te willen trouwen met Rogier. "Nee, nee, van m’n leven niet meer", zegt hij over een nieuw tv-programma rond zijn zoektocht.

Gordon 2.0

Naast het vinden van de ware heeft Gordon zich voorgenomen in 2020 nuchter te blijven. "Maar dat is per dag", zegt de entertainer, die vorig jaar afkickte van zijn drank- en drugsverslavingen. "Verder probeer ik mijn sportritme vast te houden, dat gaat me heel goed af. Ik ben heel blij, heel fit, en ik voel me ook heel lekker."

Door af te rekenen met zijn verslavingen heeft Gordon in 2019 "een nieuwe start gemaakt". Benieuwd wat het nieuwe jaar voor Gordon 2.0 in petto heeft! 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP, Instagram