Het zit Goedele Liekens niet mee. De Vlaamse seksuologe zit de komende tijd in een rolstoel nadat ze op vakantie in Spanje een dubbele beenbreuk opliep. "Gelukkig is er geen onherstelbare schade", zegt Goedele in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. "Maar ik moet nog twee maanden wachten voor ik zelfs maar aan mijn revalidatie kan begínnen."

De revalidatie duurt zo lang, omdat de eerste hulp die ze in het Spaanse ziekenhuis kreeg niet helemaal oké was. "Ik kwam daar terecht in een soort Fawlty Towers-toestand", zegt ze. "De operatie is vrij goed uitgevoerd, alleen zit er een iets te grote schroef aan één kant, wat extra pijn geeft."

Article continues after the ad

Nachtmerrie

Achteraf ging het volgens de nieuwbakken politica, die sinds dit jaar voor de Open VLD in het Belgische parlement zit, pas echt mis. "Mijn gips zat niet op de juiste plaats, ze ­hebben het verkeerde ontsmettingsmiddel gebruikt, ik kreeg niet de juiste medicatie, er is geen enkele keer ijs op mijn enkel gelegd... Eigenlijk hebben ze het veel erger gemaakt dan het had moeten zijn", verzucht Goedele.

Pijn uitzitten

Er zit dus niets anders op dan voorlopig even de pijn uitzitten. "Het is heel erg, ik kan níks in dat ding. Ik word er gek van! Ah ja, ik heb een huis vol trapjes. Ik kan zelfs geen koffie drinken! ­Daarvoor moet ik op het ­aanrecht gaan zitten met mijn been omhoog."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)