Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank, heeft goed nieuws! Eén van haar goede voornemens is om in 2018 een boek uit te brengen en die droom wordt werkelijkheid. 

"Dit jaar maak ik geen voornemens die gaan over het stoppen met dingen, maar kijk ik juist naar wat ik wél wil doen", schrijft Kelly. "In 2018 wil ik mijn eerste boek schrijven en een verre reis maken mét baby!", zegt ze.

Ook op haar website maakt de voormalig miss Nederland melding van de uitgave. ‘’Eindelijk mag ik het delen: in 2018 geef ik mijn eigen boek uit”, zegt Kelly, die in haar praktijk en masterclasses mensen motiveert tot het vinden van een gezonde balans en het leiden van een gelukkiger leven.

Kelly roept haar volgers op om inspirerende goede voornemens te delen op sociale media. Dat helpt volgens haar. Uit onderzoek van Onepoll en Canon blijkt dat ruim een derde van de ondervraagde Nederlanders vindt dat ze hun voornemens gemakkelijker volhouden als meer mensen ervan op de hoogte zijn. Kelly: "Nu is het moment om doelen te gaan stellen voor jezelf. Al kan je dit natuurlijk elke dag van het jaar doen. Enkele tips: investeer tijd, maak je doelen bekend, bepaal je korte- en langetermijnplanning en vraag om feedback. Vertrouw niet alleen op je wilskracht, maar focus op wat je werkelijk wilt bereiken en pas jezelf én je omgeving daarop aan."


Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Toen Claudia de Breij verliefd werd op een ander, wilde ze omwille van hun zoontje goed contact houden met haar ex. Dat bleek echter niet een vanzelfsprekenheid. 

Met haar ex-partner Conny, met wie ze zoon Bing kreeg, ging Claudia destijds in relatietherapie om ervoor te zorgen dat ze na de breuk nog bevriend konden blijven. Naar eigen zeggen heeft ze veel geleerd van die sessies. ‘Een heel belangrijke les vond ik dat als je bang bent dat je in je woede iets verkeerd hebt gezegd, je het altijd kunt repa-reren. Dat zeg ik nu zelfs tegen de kinderen.’ Om de beoogde harmonie te bereiken, moest er wel het een en ander gebeuren. ‘Dat heeft de nodige flessen witte wijn en gesprekken gekost,’ bekende Claudia eerder in Story. ‘Maar uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen. Ik denk dat dit in elke situatie kan, als je maar bedenkt dat het uiteindelijk om één ding draait: de mensen van wie je het meest houdt en dat zijn de kinderen. (...) Dat heeft er bij ons in elk geval voor gezorgd dat we inmiddels weer heel goed met elkaar omgaan. Ook met z’n vieren.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Wat doe je als 4-jarig meisje als je je favoriete speelgoed wil kopen? Dan bedenk je natuurlijk een superslim plan om het bedrag bij elkaar te sprokkelen. En dat is precies wat het dochtertje van Marly van der Velden, Sammy-Rose, heeft gedaan. Het meisje heeft zich nu al ontpopt tot een echte onderneemster en besloot om koekjes te verkopen op de straten van Baarn, de woonplaats van het jonge gezin.

De 4-jarige Sammy-Rose is druk met sparen voor een zogenaamde L.O.L.-pop en heeft volgens mama Marly zelf een plan bedacht hoe ze aan het geld gaat komen. 'Ze gaat koekjes en limonade verkopen!' schrijft Marly op Instagram. 'Briljant bedacht.'

Koekjes bakken

Samen met haar vader Mike is Sammy-Rose koekjes gaan bakken. Op zaterdag gingen ze samen de straten van Baarn op om de zelfgebakken koekjes te verkopen. In de winterse kou probeert de kleine onderneemster winkelend publiek over te halen haar koekjes te kopen, zo te zien in een video op Instagram geplaatst door Mike. Daarbij laat hij weten erg trots te zijn om zijn kleine meid. 'Onderneemster in de dop! Ze kwam zelf met dit idee!' staat er bij het filmpje. Schattig!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onderneemster in de dop!!! Ze kwam zelf met dit idee!!! Sound on!! #quote500 #forbes

Een bericht gedeeld door Mike Meijer (@mikemeijer23) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard  | Beeld: Peter Smulders