Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank, heeft goed nieuws! Eén van haar goede voornemens is om in 2018 een boek uit te brengen en die droom wordt werkelijkheid. 

"Dit jaar maak ik geen voornemens die gaan over het stoppen met dingen, maar kijk ik juist naar wat ik wél wil doen", schrijft Kelly. "In 2018 wil ik mijn eerste boek schrijven en een verre reis maken mét baby!", zegt ze.

Ook op haar website maakt de voormalig miss Nederland melding van de uitgave. ‘’Eindelijk mag ik het delen: in 2018 geef ik mijn eigen boek uit”, zegt Kelly, die in haar praktijk en masterclasses mensen motiveert tot het vinden van een gezonde balans en het leiden van een gelukkiger leven.

Kelly roept haar volgers op om inspirerende goede voornemens te delen op sociale media. Dat helpt volgens haar. Uit onderzoek van Onepoll en Canon blijkt dat ruim een derde van de ondervraagde Nederlanders vindt dat ze hun voornemens gemakkelijker volhouden als meer mensen ervan op de hoogte zijn. Kelly: "Nu is het moment om doelen te gaan stellen voor jezelf. Al kan je dit natuurlijk elke dag van het jaar doen. Enkele tips: investeer tijd, maak je doelen bekend, bepaal je korte- en langetermijnplanning en vraag om feedback. Vertrouw niet alleen op je wilskracht, maar focus op wat je werkelijk wilt bereiken en pas jezelf én je omgeving daarop aan."


Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders