Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) laten sinds hun breuk nauwelijks een moment onbenut om elkaar door het slijk te halen. Nadat Frank zich niet volledig aan het vonnis gehouden had, koos Rogier voor beslaglegging. De rechter besloot uiteindelijk om het beslag op te heffen, maar Frank mistte plots 27.000 euro op zijn bankrekening. 

Gelukkig is er goed nieuws voor de 75-jarige tv-persoonlijkheid, het 'verdwenen' geld is namelijk weer teruggestort. Aan Shownieuws vertelt Frank nu waar het mis is gegaan. 

Verkeerde rekening

De advocaat heeft per ongeluk het grote bedrag overgemaakt naar de rekening van zijn ex-partner Rogier. Maar goed nieuws voor Frank, nadat hij dagenlang bezig is geweest om de 27.000 euro terug te krijgen, is het vandaag eindelijk gelukt. Het geld zou teruggestort zijn op de rekening van de deurwaarde, die vervolgens het bedrag heeft overgemaakt naar de rekening van Frank. 

Geen vrienden

Hoewel de twee realitysterren sinds de breuk alleen maar met modder naar elkaar gooien, betreurt Frank het dat hij geen vrienden meer met Rogier kan zijn. Ook gaf Frank laatst al aan dat hij het gevoel heeft dat zijn ex-partner hem dwars wil zitten en hem loopt te pesten. Iets wat hij jammer vindt, omdat ze samen ook mooie tijden beleefd hebben. 

Article continues after the ad
Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.