Een hele opluchting voor de Veerkampjes. Ton kreeg vandaag de uitslag van een weggehaald plekje op zijn neus, maar dat blijkt goedaardig te zijn, zo meldt Shownieuws.

Midden juli kreeg hij de diagnose huidkanker, net als bij zijn vrouw Hanny. Ton moest twee plekjes laten weghalen en gelukkig is alles voorspoedig verlopen. Hanny laat weten: 'Alles is goed en het is gehecht. Ton moet alleen volgende week even terug om de hechtingen eruit te laten halen.'

Huidkanker

Hanny Veerkamp en haar man Ton zitten al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen. Werd er begin juli huidkanker bij Hanny geconstateerd, enige tijd daarna bleek ook Ton door de ziekte te zijn getroffen. ‘Ik had een afspraak om plekjes weg te laten snijden en Ton was met mij mee,’ vertelt Hanny aan Story. ‘Toen zei de arts dat hij ook maar eens moest laten kijken naar de plekjes op zijn neus. De dermatoloog zag uiteindelijk dat het huidkanker was. Twee plekjes op zijn rug zijn ook behandeld. Gelukkig is het bij Ton niet kwaadaardig. Ikzelf ben inmiddels ook in principe klaar met alles. Hopen dat het zo blijft.’ Voor Hanny is het lang niet de eerste keer dat ze met pittige medische malheur te maken krijgt. Ze werd al eens geopereerd aan haar rug vanwege botontkalking en tot tweemaal toe moest ze onder het mes na een darmperforatie.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.