Champagne voor Britt Dekker, de presentatrice mag blijven bij Talpa. Ze heeft een contract voor nog eens drie jaar ondertekend. 

Zo heeft de zendergroep dinsdag bekendgemaakt.

Article continues after the ad

Nieuwe programma's

Met een nieuw contract op zak blijft Britt de komende jaren te zien op SBS6 in bestaande programma's en in nieuwe formats. Eerder werd al bekend dat ze een van de nieuwe presentatoren van We Want More zal worden.

Met Martien Meiland

De komende tijd is Britt ook te zien in een nieuw seizoen van Wie Van de 3 en het nieuwe programma First & Last met Martien Meiland. Naast de programma's voor Talpa blijft Britt ook online actief met haar eigen platforms en ze blijft ook kinderprogramma's maken voor AVROTROS.

Dankbaar

'De kansen die ik krijg bij Talpa om mezelf te ontwikkelen als presentator, daar ben ik heel dankbaar voor en had eerlijk gezegd niet verwacht dit allemaal te mogen meemaken.'

Hart op de tong

Talpa-televisiedirecteur Marco Louwerens stelt dat Britt uniek is. 'Ze raakt de kijker omdat ze allereerst heel veel talent heeft maar ook omdat ze het hart op de tong draagt en een geweldig gevoel voor humor en timing heeft. De samenwerking van het afgelopen jaar smaakte naar meer.' De presentatrice krijgt naar verwachting nu wel een 'normaal' salaris in plaats van een paard zoals de vorige keer. 

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.