Hoewel ze heeft gebroken met haar Amerikaanse management wil Glennis Grace het nog steeds maken in de Verenigde Staten. De gesprekken die in de VS lopen neemt de zangeres voorlopig zelf over. "Ik heb al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat", schreef Glennis op Instagram.

'Onorthodoxe situatie'

Maandag werd duidelijk dat de Amerikaanse managers waarmee Glennis werkte rond haar deelname aan America's Got Talent, waarin ze het tot de finale schopte, de samenwerking niet meer zagen zitten. Lauren Wolters en Josh Williams repten in een verklaring aan RTL Boulevard over "een zeer onorthodoxe situatie". Daarmee doelden de twee op "de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden", lichtte Glennis toe. "Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken."

Article continues after the ad

Onprofessioneel

Glennis schreef het besluit van Wolters en Williams te respecteren. "Al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders