Glennis Grace heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan America’s Got Talent, maar baalt toch een beetje van de finale. Daarin legde ze het uiteindelijk af tegen een goochelaar. Glennis had liever een ander lied gezongen, vertelde ze in Dionnes Diner.

“Ik wilde heel graag iets van Whitney Houston doen omdat ik daar ook mee begonnen was. Sowieso in mijn carrière is zij altijd een rode draad geweest”, blikte Glennis met Dionne Stax terug op haar Amerikaanse avontuur. De Amsterdamse zangeres had haar deelname aan America’s Got Talent graag afgesloten met een vertolking van One Moment In Time. “Ik kreeg het ook terug van mijn fans, ‘laat je laatste nummer een Whitney-song zijn’.”

Article continues after the ad

Ompraten

Het team rondom de talentenjacht wist Glennis toch op andere gedachten te brengen. “Zij kunnen dan toch zo gaan praten dat je het niet doet. Daar baal ik wel van nu, want ik heb me toch laten omlullen en zo ben ik helemaal niet.” Glennis vraagt zich af wat zou zijn gebeurd als ze wel voor een hit van haar grote idool had gekozen. “Het is moeilijk. Ik heb er nog steeds geen spijt van, maar dat is wel een puntje dat ik dacht: Glen, dit had je moeten doorzetten.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)