Glennis Grace voelt zich enorm gesterkt door alle berichtjes die ze kreeg nadat bekend werd dat haar relatie met haar vriend Lévy op de klippen is gelopen. De zangeres had nooit gedacht dat zo veel mensen met haar mee zouden leven, vertelt ze in haar eerste vlog.

'Ik kijk net naar alle hartverwarmende berichten die ik heb gekregen onder mijn filmpje over de breuk tussen mij en Lévy. Ik wil even zeggen dat ik dit serieus nooit van mijn leven had verwacht dat dit zou gebeuren. Dat mensen zo kunnen meeleven met iemand', zegt Glennis geëmotioneerd. 'Ik ga echt door een kutperiode maar dit soort berichten helpen mij er echt fucking goed doorheen. Al huil ik nu wel.'

Uit elkaar

De 42-jarige Glennis maakte vrijdag in een video bekend dat zij en de zestien jaar jongere Lévy na drie jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. De twee zijn al ruim twee maanden uit elkaar maar de zangeres maakte het nieuws nu pas bekend. Volgens haar waren er 'geen rare dingen gebeurd' maar is de breuk voor nu 'het beste'.

Vlogs

Het filmpje, dat al meer dan 60.000 keer werd bekeken, sterkte Glennis in haar besluit om haar leven te laten zien in vlogs. 'Nu ik toch zo eerlijk ben, meteen ook maar vloggen', zo kondigde ze de eerste aflevering aan.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.