Glennis Grace en haar vriend Lévy hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn al ruim twee maanden uit elkaar maar de zangeres maakt het nieuws nu pas bekend in een video op Instagram.

Article continues after the ad

Glennis Grace en vriend uit elkaar

Al een tijdje broedde Glennis naar eigen zeggen op een geschreven statement maar omdat ze dat te onpersoonlijk vond, nam ze een video op. 'We zijn helaas uit elkaar. Dat doet mij heel erg veel pijn en hem ook. Maar voor nu is het het beste', aldus de 42-jarige zangeres over de breuk met de zestien jaar jongere Lévy.

Loslaten

'Het is zoals het is. Ik zeg altijd: niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Voor nu is het voor mij in ieder geval heel erg loslaten, want ik ben nog steeds heel erg gek van hem en hij ook van mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd', benadrukt ze specifiek voor de roddelbladen.

Pijn in mijn hart

Glennis zegt dat haar liefde voor Lévy 'heel erg oprecht was'. 'En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten. Ik heb er twee maanden lang over gedaan om erachter te komen of ik dat moest doen en dat is wat ga ik ga doen, met heel veel pijn in mijn hart.'

Donkere periode

Eind juli 2018 maakte Glennis bekend dat ze een nieuwe liefde heeft: de knappe gitarist Lévy. 'Toen ik hem leerde kennen zat ik best wel in een donkere periode in mijn leven. Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen, dat je denkt van: dit is crazy, man.'

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Houden van is soms ook loslaten....🥺

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.