Zangeres Glennis Grace (41) weet inmiddels wat ze wil en maakt daar haast mee, vertelt ze in een interview met Flair: “Het nadeel als je jong bent, is dat je denkt dat je zeeën van tijd hebt. Dat is niet zo. Ik heb vaak gedacht: het komt wel. En ineens, poef, was ik 41.”

Over Lévy: hij is niet alleen de man op wie je verliefd bent, maar ook de gitarist in je band. Zijn jullie op het podium collega’s of geliefden?

“Ik ben geneigd om collega’s te zeggen, omdat we dat dan ook echt zijn. Maar ja, hij is natuurlijk ook de man van wie ik houd. Dus ik kan af en toe ook wel even naar hem kijken en denken: dat is gewoon míjn man. We vinden het ook leuk om samen te werken. En dat is niet heel vanzelfsprekend. Ik heb het ook echt anders gekend, hoor. Maar Lévy is zo laid back. Hij is half Indisch en is geboren en getogen in Brabant. Die is niet gek te krijgen. Ook niet toen ik best snel over een kind begon.”

Article continues after the ad

Omdat je al snel dacht: met jou ga ik de rest van mijn leven samen zijn?

“Dat hoop ik en daar ga ik mijn best voor doen. Maar ik ben realistisch genoeg. Je weet niet hoe dingen lopen. Ik weet wel wat nu goed voor mij is, en dat ik meer dan ooit luister naar mijn gevoel. En met Lévy voelt het goed. Alleen vanwege ons leeftijdsverschil wilde ik het hoofdstuk ‘kinderen’ wel snel met hem bespreken. Ik ben niet meer de jongste, in elk geval wat betreft vruchtbaarheid. Het was voor mij dus handig om te weten hoe hij daar in staat. Hij wil gelukkig vader worden. En tja, dan ga ik ineens heel praktisch denken: moet ik dat plannen? En zo ja, wat is dan een goed moment? Terwijl zoiets natuurlijk niet valt te plannen. Daarom probeer ik het maar een beetje los te laten. Als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren is dat het allemaal wel goed komt. Als je 5 jaar geleden had gezegd dat ik in Amerika een talentenshow zou doen, nu een eigen band zou hebben en zelf mijn nummers zou schrijven, had ik je voor gek verklaard. En kijk hoe het leven is gelopen.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl