Glennis Grace gaat volledig voor haar carrière. Maar de zangeres heeft nog een ambitie: een kindje met haar zestien jaar jongere geliefde Lévy Simon. ‘Ik hang de vlag uit als het zover is,’ aldus de smoorverliefde Glennis in een interview.

Glennis Grace is tot over haar oren verliefd. De zangeres heeft al bijna een jaar een relatie met Lévy Simon, die in de muziekwereld ook wel bekendstaat als de gitarist Lévy Allessio. De geruchten over hun romance gaan al langer. Tegenover RTL Boulevard ontkende Lévy in april nog dat er iets tussen hem en Glennis zou spelen. Maar deze foto’s zijn het bewijs dat de zangeres en Lévy inderdaad een relatie hebben.

Nieuwe liefde

Bijna een jaar lang heeft Glennis haar nieuwe liefde, die uit Breda komt, voor de buitenwereld verborgen weten te houden. In Story bekende ze vorig jaar wel opnieuw verliefd te zijn, maar ze wilde nog niet toegeven aan haar gevoelens. ‘Het enige wat op dit moment echt belangrijk voor me is, zijn mijn kind en mijn carrière. Mijn partner moet tegen mijn leven kunnen; het altijd in de aandacht staan, overal! Ik ben dat gewend, maar degenen om me heen hebben daar natuurlijk niet om gevraagd. Dus je moet weten waar je mee te maken hebt. Dat heeft in het verleden niet altijd goed uitgepakt. Er moet wel een sterke man staan naast een vrouw als ik. Dat heeft niet zozeer met mij te maken, maar met alles om me heen. Het wereldje waarin ik leef. Ik heb echt een mán nodig. Een sterke schouder, die dat kan dragen én op wie ik terug kan vallen. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP