Boris Becker is afgelopen week bankroet verklaard. De tennislegende, wiens vermogen tien jaar geleden nog werd geschat op vijftig miljoen euro, zit compleet aan de grond. Hij zou een schuld hebben van zes miljoen euro! Het Duitse societycircuit vraagt zich af hoeveel de levensstijl van zijn vrouw daarmee te maken heeft.

Boris Becker is gebroken sinds vorige week een Londense rechter zijn faillissement uitsprak. De Duitse society vraagt zich af waar de miljoenen euro's zijn gebleven die Boris bij elkaar tenniste. Vooral echtgenote Lili Becker moet het daarbij ontgelden. 

Bekentenissen

Dat heeft veel te maken met ontboezemingen die ze deed in een Duits tijdschrift. Ze sprak over haar kledingruimte waarin ze honderd paar schoenen van het merk Louboutins heeft staan. Boris noemde het extreme koopgedrag van zijn vrouw meer dan eens een ziekte. 

Diep dal 

Volgens Boris biograaf Christian Schommers zal het moeilijk voor hem worden om uit dit financiële dal te klauteren. Hij zou zijn levensstijl onder controle moeten krijgen. 

Het hele verhaal lees je in Story 26

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders