Boris Becker is afgelopen week bankroet verklaard. De tennislegende, wiens vermogen tien jaar geleden nog werd geschat op vijftig miljoen euro, zit compleet aan de grond. Hij zou een schuld hebben van zes miljoen euro! Het Duitse societycircuit vraagt zich af hoeveel de levensstijl van zijn vrouw daarmee te maken heeft.

Boris Becker is gebroken sinds vorige week een Londense rechter zijn faillissement uitsprak. De Duitse society vraagt zich af waar de miljoenen euro's zijn gebleven die Boris bij elkaar tenniste. Vooral echtgenote Lili Becker moet het daarbij ontgelden. 

Bekentenissen

Dat heeft veel te maken met ontboezemingen die ze deed in een Duits tijdschrift. Ze sprak over haar kledingruimte waarin ze honderd paar schoenen van het merk Louboutins heeft staan. Boris noemde het extreme koopgedrag van zijn vrouw meer dan eens een ziekte. 

Diep dal 

Volgens Boris biograaf Christian Schommers zal het moeilijk voor hem worden om uit dit financiële dal te klauteren. Hij zou zijn levensstijl onder controle moeten krijgen. 

Het hele verhaal lees je in Story 26

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders