Boris Becker is afgelopen week bankroet verklaard. De tennislegende, wiens vermogen tien jaar geleden nog werd geschat op vijftig miljoen euro, zit compleet aan de grond. Hij zou een schuld hebben van zes miljoen euro! Het Duitse societycircuit vraagt zich af hoeveel de levensstijl van zijn vrouw daarmee te maken heeft.

Boris Becker is gebroken sinds vorige week een Londense rechter zijn faillissement uitsprak. De Duitse society vraagt zich af waar de miljoenen euro's zijn gebleven die Boris bij elkaar tenniste. Vooral echtgenote Lili Becker moet het daarbij ontgelden. 

Bekentenissen

Dat heeft veel te maken met ontboezemingen die ze deed in een Duits tijdschrift. Ze sprak over haar kledingruimte waarin ze honderd paar schoenen van het merk Louboutins heeft staan. Boris noemde het extreme koopgedrag van zijn vrouw meer dan eens een ziekte. 

Diep dal 

Volgens Boris biograaf Christian Schommers zal het moeilijk voor hem worden om uit dit financiële dal te klauteren. Hij zou zijn levensstijl onder controle moeten krijgen. 

Het hele verhaal lees je in Story 26

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders