Nadat Giel Beelen voor de tweede keer in een week niet op tijd aanwezig was voor het presenteren van zijn vroege ochtendshow op NPO Radio 2, was de radiomaker in de nacht van woensdag op donderdag weer present in de studio. Beelen reageerde op het feit dat hij zich, vanwege een defect aan zijn smartphone, had verslapen.

Nadat Giel zijn collega's, die zijn show noodgedwongen moesten overnemen, een mooie fles wijn gaf om hen daarvoor te bedanken, ging hij in op dat wat er was gebeurd. 'Ik was natuurlijk vooral boos op mezelf. En toen ik al die negatieve zure kutten berichten las, bijvoorbeeld dat ik van de zender af moet, ging ik daar wel in zwelgen. Je leest het toch. Maar ik zit hier om fun te hebben,' aldus Beelen.

Article continues after the ad

Zorgen

Tijdens de show konden luisteraars bellen om te reageren. 'Giel, ik ben blij dat je er nog bent. We maakten ons zorgen om je en je moet je niks aantrekken van dat gelul. Je bent een kanjer,' aldus een luisteraar. Giel bedankte iedereen die hem via verschillende kanalen lieve berichtjes heeft gestuurd.

Herstellen

Eerder zei Beelen dat hij het nieuwe tijdstip heeft onderschat en te laat was gaan slapen. De dj gaat er de komende tijd alles aan doen om het beeld te herstellen dat hij het nachtslot dat hij nu heeft niet belangrijk zou vinden. 'Mensen die mij langer kennen weten dat ik door en door radio ben en júist dit tijdstip wil. Ik snap dat de luisteraars boos waren en zich zorgen hebben gemaakt. Ik ga er de komende tijd alles aan doen om dat beeld dat nu ontstaat te ontkrachten.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.