De dag begon goed voor Giel Beelen. De Radio Veronica-dj kwam er woensdagnacht in Amsterdam achter dat zijn laptoptas uit zijn auto was gestolen, maar op vrijdagochtend deelde hij op Twitter een filmpje met het blijde nieuws dat hij zijn spullen grotendeels weer terug had.

'Dit verzin je niet, ik heb mijn gestolen laptoptas terug', jubelt Giel in het bijschrift van de video waarin hij trots zijn tas laat zien. Twee mannen, Tim en Ramon, die op dat moment aan het dreggen waren vonden de tas vrijdagochtend terug in een nabijgelegen afvalcontainer. 'De laptop is eruit, de camera is eruit, dus ik ben eigenlijk nog wel gewoon m'n kaartje kwijt, maar ik heb wel weer m'n spullen en m'n tas', zegt een dolblije Giel. 'De shit is wel nog steeds geript, maar ik heb gewoon heel veel terug. Kabeltjes, kaartjes en persoonlijke shit waar echt niemand wat aan heeft. Maar ik dus wel!'

Helpen

Giel riep donderdag mensen op hem te helpen zoeken naar zijn gestolen laptoptas. Op het geheugenkaartje in zijn camera stonden namelijk videobeelden van het Amsterdam Dance Event die hij bij zijn podcast op YouTube wilde zetten.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.