De voormalig F1-coureur Giedo van der Garde en zijn vrouw Denise Boekhoorn verwachten hun eerste kindje. Giedo deelt het nieuws op zijn Twitterpagina met een foto van een echo en schrijft: 'Mededeling: Ontzettend trots te melden dat wij een derde familielid krijgen. We zijn enorm blij en zijn in de wolken.'

Gisteren fotografeerde onze eigen Edwin Smulders het gelukkige stel al tijdens een feestje in het pand van haar bedrijf CRAVT. Hier onthulden de twee het nieuws en ze konden ook al verklappen dat Denise nu ongeveer 10 weken zwanger is. De tortelduifjes gaven elkaar in 2014 het ja-woord en dat geluk wordt nu bekroond met een klein wondertje.

Marcel Boekhoorn

Denise is de dochter van de bekende miljardair Marcel Boekhoorn, die nu samen is met Rebecca Cabau van Kasbergen. Indirect zou je kunnen zeggen dat de zus van Yolanthe hiermee ook stiefoma wordt. Een hele uitbreiding voor de familie! Giedo maakte ook nog bekend dat hij later dit jaar de 24 uurs race van Le Mans gaat rijden samen met Frits van Eerd (de eigenaar van Jumbo Supermarkten).

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Edwin Smulders