De voormalig F1-coureur Giedo van der Garde en zijn vrouw Denise Boekhoorn verwachten hun eerste kindje. Giedo deelt het nieuws op zijn Twitterpagina met een foto van een echo en schrijft: 'Mededeling: Ontzettend trots te melden dat wij een derde familielid krijgen. We zijn enorm blij en zijn in de wolken.'

Gisteren fotografeerde onze eigen Edwin Smulders het gelukkige stel al tijdens een feestje in het pand van haar bedrijf CRAVT. Hier onthulden de twee het nieuws en ze konden ook al verklappen dat Denise nu ongeveer 10 weken zwanger is. De tortelduifjes gaven elkaar in 2014 het ja-woord en dat geluk wordt nu bekroond met een klein wondertje.

Marcel Boekhoorn

Denise is de dochter van de bekende miljardair Marcel Boekhoorn, die nu samen is met Rebecca Cabau van Kasbergen. Indirect zou je kunnen zeggen dat de zus van Yolanthe hiermee ook stiefoma wordt. Een hele uitbreiding voor de familie! Giedo maakte ook nog bekend dat hij later dit jaar de 24 uurs race van Le Mans gaat rijden samen met Frits van Eerd (de eigenaar van Jumbo Supermarkten).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Edwin Smulders

In een paar maanden tijd is Imca Marina zoveel afgevallen dat ze twee kledingmaten minder heeft. De zangeres heeft geen idee hoe het komt dat ze zonder enige reden zoveel is afgevallen. Maar een dokter bezoeken, daar wil ze niet aan...

Een dieet heeft ze niet gevolgd en Imca Marina (77) is ervan overtuigd dat ze niets lichamelijks mankeert. Toch is de zangeres meer dan tien kilo afgevallen. ‘Ik heb geen idee waarom ik in korte tijd zoveel gewicht ben kwijtgeraakt,’ vertelt ze aan Story. ‘Het precieze aantal kilo’s weet ik niet, omdat ik nog nooit op een weegschaal heb gestaan. Maar ik weet dat het om twee kledingmaten gaat. En een kledingmaat staat gemiddeld voor vijf kilo. Dus het moet in ieder geval tien kilo zijn.’ Imca’s omgeving maakt zich zorgen en vraagt haar geregeld of ze niet een arts moet bezoeken om de oorzaak te achterhalen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Samantha de Jong voelt zich overweldigd en gesterkt door de ontelbare positieve reacties die ze heeft gekregen na haar openhartige verhaal in Story. Daarin vertelde ze dat haar alter ego Barbie niet meer bestaat. Ze beseft ook dat het moeilijkste nog moet komen en dat ze daar de steun van familie en vrienden bij nodig heeft. Gelukkig heeft ze inmiddels na vijf maanden haar kinderen mogen zien.

Samantha vertelt: ‘Ik heb eindelijk rust gevonden. Ik ben blij dat 2018 bijna is afgelopen. Het begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Het is gelukkig bijna 2019. Ik weet zeker dat dat voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’ Inmiddels heeft Samantha de kans gekregen om haar kinderen Angelina (6) en Milano (3) na vijf maanden weer even in haar armen te sluiten; een emotioneel maar reuze fijn moment voor haar.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders