Wendy van Dijk en Erland Galjaard hebben er een gezinslid bij! Het stel heeft een hondje geadopteerd, tot grote blijdschap van hun kinderen. 

Binkie

De presentatrice deelt een kiekje van dochter Lizzy en hun nieuwste aanwinst. Sinds gisteren is het gezin een wollige viervoeter rijker. "En vandaag mag ze mee naar huis," schrijft Wendy bij de foto. De puppy is een Toypoedel, die bekend staat om haar unieke vacht en speelse karakter. Erland maakt bekend dat ze het hondje Binkie hebben genoemd. 

Nieuwe familie

Gisteren mocht Binkie mee naar huis, waar ze werd opgewacht door het hele gezin. Het hondje is, zoals te zien in het filmpje van Erland, nog een beetje verlegen maar heeft het overduidelijk naar haar zin bij haar nieuwe familieleden. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders