Patty Brard laat op Instagram weten een gezinsuitbreiding te hebben gehad. De presentatrice heeft een nieuw hondje erbij. 'Welkom lieve Bobbie!', schrijft ze bij een foto.

Bij de tekst deelt ze een kiekje van de snoet van het nieuwe gezinslid.

Article continues after the ad

Inslapen

Vorig jaar oktober moest Brard haar hondje Lulu laten inslapen. 'Onze Lulu is behoorlijk aan het spoken geweest in de hondenhemel', schrijft de presentatrice.

Baasjes

Volgens haar heeft Lulu het nieuwe hondje zo op haar afgestuurd. 'Bobbie werd niet opgehaald door haar toekomstige 'baasjes' en daarom kwam ze tijdelijk bij ons! Nou ja je begrijpt, dat tijdelijk zijn we vergeten.'

Aanwinst

Bobbie is een enorme aanwinst voor het gezin, laat Patty weten. Haar andere hondje, Bibi, is er ook van opgeknapt. 'Bibi is weer vrolijk, om over je nieuwe baasjes maar te zwijgen', schrijft ze. 'Uiteraard blijft Lulu voor altijd in ons hart en voor altijd in onze beleving voortbestaan.'

Gillend en huilend

Eerder liet Patty weten dat ze 'gillend en huilend' de kliniek verliet toen ze Lulu moest laten inslapen. Ze liet onder meer een tattoo zetten van Lulu, zodat ze de viervoeter nooit zal vergeten. Ook schreef ze een kinderboek over Lulu en Bibi en bracht ze kerstballen uit in de vorm van haar hondjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders