André Hazes en zijn vriendin Monique krijgen binnenkort gezinsuitbreiding. De twee hebben besloten om een hondje te adopteren die ze tegenkwamen in een opvang op Bonaire, waar het stel op vakantie is.

"De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één. Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan... Frenkie", zo schrijft Monique bij een serie foto's en video's op Instagram.

Article continues after the ad

Mooi leventje

Volgens Monique koos Frenkie vanaf het moment dat ze de opvang binnenliepen voor hen. "Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd!" Over een paar weken komt de viervoeter over naar Nederland waar hij "een heel mooi leventje" krijgt.

Animal Rescue

Afgelopen vrijdag was al te zien dat André en Monique in de opvang van FKK Animal Rescue waren. Toen meldden ze dat ze een helpende hand wilden bieden. "Wij gaan deze mensen helpen", schreef André op zijn Instagram. "Door een kleine bijdrage, of misschien het geven van een huisje aan een van deze ongelooflijk lieve honden... Op naar mooie jaren."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.