Maxime Meiland (26) is sinds augustus 2020 dolgelukkig met Leroy. De twee kregen als kers op de taarts samen dochtertje Vivé, maar een nieuwe foto op haar Instagram roept vragen op. Zijn de twee stiekem getrouwd?

'💕', schrijft Maxime slechts bij de zoete familiekiekjes. Niet alleen de kinderen stralen in het wit, maar ook de Meiland-telg en haar grote liefde Leroy zien er geweldig uit.

Tekst gaat verder onder de post.

Getrouwd?

En dat is niet het enige: de jurk van Maxime heeft wel heel veel weg van een bruidsjapon. Volgers vragen zich dan ook massaal af: 'Zijn jullie stiekem getrouwd?' Een ander laat achter onder de post: 'Getrouwd?❤️' De foto's lijken te komen uit een eerdere shoot: eerder deelde Meiland ook al te schattige foto's van dochtertjes Claire en Vivé uit deze serie.

Article continues after the ad

Bruiloft

Maxime is voor zover bekend nog niet ten huwelijk gevraagd door de cameraman, maar mocht de grote dag eraan komen, dan kunnen kijkers dat misschien wel gaan volgen op televisie. Want zou de Meiland-telg haar bruiloft laten filmen? 'Op zich wel, dat zou ik wel toelaten, ja', verklaarde ze eerder aan Weekend

Klein

Maar verder zou Maxime het belangrijke moment klein willen houden. 'Ons huwelijk zou niet op meerdere dagen gevierd hoeven worden. Nee, één dag is prima. In Nederland.  Papa zegt: "Joh, waarom doe je het niet in het buitenland?" Dat vind ik echter zo’n gedoe.'

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.