De Hazesjes pakten hun koffers om even wat quality time door te brengen als gezin. Want dat het niet lekker loopt tussen André en Monique, is inmiddels geen geheim meer. Sterker nog, de twee weten niet meer wat ze nu van elkaar zijn.

Hun zoontje Dré staat nu dan ook op nummer één en de drie vertrokken daarom gezamenlijk naar Bonaire. Te zien is hoe de zon de zanger in ieder geval een hoop goeds doet: niet alleen rent hij de longen uit zijn lijf op voorbereiding op zijn aanstaande concerten in Ahoy, ook deelt hij een zoet kiekje met kleine Dré. 'Papi❤️', schrijft hij dan ook bij het plaatje.

Tekst gaat verder onder de foto.

Oud worden

De zanger gaf in Waar is de Mol? aan dat hij hoopt oud te worden met Monique. Daar blijft hij zijn best voor doen. Ondanks alle problemen, gaan André en Monique goed met elkaar om.

Article continues after the ad

Affaire

De relatieproblemen zouden onder andere zijn ontstaan door André's vermeende affaire met Nikkie Plessen. Tijdens een weekend in julizouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Jonge Monique

Bovendien is het niet bij die ene keer met Nikkie Plessen gebleven, want vorige week werd André opnieuw hand in hand gesignaleerd met een jongere versie van Monique in Spanje, waar hij deze keer met zijn creatieve team verbleef om aan zijn nieuwe kerstalbum te werken. Althans, dat beweert een ooggetuige. Het is niet bewezen of Hazes zijn Monique nu wel of niet heeft bedrogen, maar het feit dat hij openlijk hand in hand wordt gezien met andere vrouwen, zou mogelijk voor haar al grensoverschrijdend zijn.

Vertrek

Eerder wist Story al te melden dat André wederom vertrokken is bij zijn vriendin Monique en hun zoon André – weg uit hun villa in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Op zijn persoonlijke Facebookpagina, die alleen toegankelijk is voor vrienden, noemt hij Vinkeveen als zijn huidige woonplaats, terwijl hij al bijna een jaar in Berkel en Rodenrijs woont. 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.