Marco, Leontine, Reinout en Daniëlle genieten momenteel samen van de zomervakantie in Griekenland. De voltallige gezinnen van de zanger en de tv-producent ontmoetten elkaar gisteren voor een uitgebreide lunch op het eiland Mykonos. 

‘Alleen maar liefde’, schreef Daniëlle Oerlemans donderdag bij een Instagram-foto waarop de families Oerlemans en Borsato samen aan een lange tafel te zien zijn bij beachclub Scorpios op Mykonos.

More content below the advertising

Zeilen 

Daniëlle en Leontine zijn al jarenlang vriendinnen en werden eerder deze week herenigd toen de Borsato’s en Oerlemansjes aanlegden op het Griekse feesteiland. De gezinnen maken momenteel allebei afzonderlijk een zeiltocht langs de Griekse eilanden en hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten op Mykonos.

Zomervakantie

Voor Marco, Leontine, Luca, Senna en Jada is de vakantie nu anderhalve week onderweg. Reinout, Daniëlle en hun kinderen Thijmen, Benjamin, Fiene en Kate bevinden zich ondertussen alweer meer dan een maand op de Griekse wateren. Het gezin trapte in juni de zomervakantie af met een bezoekje aan Nederland en zal einde van de week weer terugkeren naar Los Angeles waar volgende week de scholen weer beginnen.

 

Friends and Family lunch Mikonos #makingmemories #vacation #alleenmaarliefde ❤️ @leontineborsato @borsato

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

 

Breakfast at Poros ⚓️⛵️? #dankbaar #alleenmaarliefde #countyourblessings

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl