Marco, Leontine, Reinout en Daniëlle genieten momenteel samen van de zomervakantie in Griekenland. De voltallige gezinnen van de zanger en de tv-producent ontmoetten elkaar gisteren voor een uitgebreide lunch op het eiland Mykonos. 

‘Alleen maar liefde’, schreef Daniëlle Oerlemans donderdag bij een Instagram-foto waarop de families Oerlemans en Borsato samen aan een lange tafel te zien zijn bij beachclub Scorpios op Mykonos.

Zeilen 

Daniëlle en Leontine zijn al jarenlang vriendinnen en werden eerder deze week herenigd toen de Borsato’s en Oerlemansjes aanlegden op het Griekse feesteiland. De gezinnen maken momenteel allebei afzonderlijk een zeiltocht langs de Griekse eilanden en hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten op Mykonos.

Zomervakantie

Voor Marco, Leontine, Luca, Senna en Jada is de vakantie nu anderhalve week onderweg. Reinout, Daniëlle en hun kinderen Thijmen, Benjamin, Fiene en Kate bevinden zich ondertussen alweer meer dan een maand op de Griekse wateren. Het gezin trapte in juni de zomervakantie af met een bezoekje aan Nederland en zal einde van de week weer terugkeren naar Los Angeles waar volgende week de scholen weer beginnen.

 

Friends and Family lunch Mikonos #makingmemories #vacation #alleenmaarliefde ❤️ @leontineborsato @borsato

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

 

Breakfast at Poros ⚓️⛵️🕶 #dankbaar #alleenmaarliefde #countyourblessings

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP