Marga Bult, die afgelopen weekend haar been brak bij een etentje, heeft dinsdag na een verblijf van een aantal dagen in het ziekenhuis gips gekregen. Ze mag voor het eerst even uit bed, twittert de zangeres bij een selfie uit het ziekenhuisbed.

Patiënt

Ook op Facebook besteedt Marga aandacht aan haar ziekenhuisverblijf: "Vandaag gips gekregen en buiten de pijn om, waan ik me werkelijk in een hotel. Zelfs het eten kan ik als patiënt zelf bepalen'', schrijft ze.

Lelijke val

Marga viel vrijdagavond van de trap bij een etentje bij Frits Huffnagel. Ook Gerard Joling, premier Mark Rutte en Willeke Alberti waren hierbij aanwezig. Na de val werd ze overgebracht naar het VUmc en aansluitend naar het ziekenhuis in Almelo, waar ze zondag geopereerd werd. De traumachirug heeft tijdens de operatie een plaat en schroeven in haar onderbeen en enkel bevestigd.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders