Groot geluk voor Hans en Karin, ook wel bekend als de Scheetjes uit het programma Ik Vertrek. De twee zijn namelijk grootouders geworden van een tweede kleinkind. Hoewel Hans en Karin middenin een vechtscheiding zitten, hebben ze toch even iets te vieren samen. 

Karin maakt het nieuws bekend via Facebook: 'Eindelijk is mijn tweede kleinzoon geboren. Jayce is zijn naam en wat is het een mooi mannetje', schrijft ze.

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad

Uit elkaar

Dat Karin en Hans van 'De Scheetjes' ooit uit elkaar zouden gaan, hadden weinig mensen verwacht. Toch is het over en uit tussen de twee. Al verdwijnen ze niet helemaal uit elkaars leven: Karin is smoorverliefd op de broer van Hans!

Goede band

'Het gebeurde gewoon', zei ze in RTL Boulevard. 'Het was eigenlijk een beetje door mijn schoonzus. We gingen een dagje naar de braderie. We bleven slapen bij mijn schoonzus, en daar sloeg de vonk over.' Johan is acht maanden geleden gescheiden. Door de gesprekken die ze over hun scheidingen hadden, hadden ze een klik. 'Ook met de problemen die we hadden en hebben.'

Bron: Shownieuws | Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.