Het is goed vertoeven voor Amanda Balk. De BN'er verblijft op Santorini, Griekenland en laat dat nu de perfecte locatie voor een fotoshoot voor haar eigen bikinilijn zijn. 

Lees ook: Dochter Afrojack en Amanda Balk geeft een uitbundig feest

Pikant kiekje

Amanda is niet vies van gewaagde kiekjes. Ze laat zich van haar meest sexy kant zien tijdens een fotoshoot in Griekenland. De ster lanceert binnenkort haar eigen bikinilijn, Amanda's Bikini's. Voordat we de badkleding kunnen scoren, krijgen we alvast een voorproefje van de gloednieuwe collectie. Amanda staat zelf model voor haar merk en showt haar goede bilpartij in een bikinibroekje uit haar eigen lijn. 

Gemengde reacties

De realityster krijgt gemengde reactie op haar pikante kiekje. "Vreselijk mens. Non talent. Bleh," schrijft een volger onder de foto. Anderen nemen het juist voor Amanda op: "Ze heeft een paar prachtbillen, jullie zijn gewoon jaloers dat jullie en/of jullie vrouw/vriendin niet zo'n mooie bilpartij heeft, ik vind dat ze er fantastisch uitziet." 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders