De schrik zit er goed in bij GTST-acteur Ferry Doedens. Hij heeft vorige week een flinke smakkerd gemaakt met zijn fiets en kwam lelijk ten val. Iets waarvan hij nog niet helemaal hersteld is. 

De acteur viel naar eigen zeggen keihard.

Article continues after the ad

Polsblessure

Zo laat Ferry via zijn Instagram Stories weten. Hij raakte gewond aan zijn pols, waardoor-ie ook niet meer naar de sportschool kon. Iets wat de acteur juist heel graag doet. Toch kon hij het sporten maandag weer langzaam oppakken. 

Training

'Na bijna een week niet te hebben getraind, vandaag toch maar gegaan. Vorige week keihard gevallen met de fiets en nog een soort iets aan mijn pols waardoor trainen niet lukte. Dan maar iets lichter en doorgaan.', schrijft hij op Instagram bij een foto in de sportschool.

Liefde

Vooralsnog heeft het ongeluk van Ferry geen gevolgen voor de opnames van Goede Tijdens Slechte Tijden. Iets waar de acteur het heel druk mee heeft. Na een flinke dip (periode met drugs) gaat het op dit moment erg goed met Ferry. Zijn carrière gaat als een speer en in de liefde is hij gelukkig met vriend Raphael.

 

Beeld: Peter Smulders | Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.