Winston Post (47) heeft een tomeloze energie, al schuilt daarin het gevaar dat hij zichzelf weleens voorbijloopt. Dat heeft dan zijn weerslag op privé- en zakelijk gebied, zo bekent de voormalig GTST-acteur.

HUGH

Met een aantal compagnons opende Winston Post in 2015 restaurant HUGH in het centrum van Rotterdam. In die periode werd Winston voor de tweede keer vader, en zijn dj-boekingen gingen gewoon door, evenals zijn acteerwerk en presentatieklussen. Al snel bleek dat óók aan Winstons tomeloze energie en werkdrift een einde kwam. ‘Horeca is niets voor mij,’ vertelt hij aan Story. ‘Twee weken nadat ik restaurant HUGH opende, werd mijn dochter geboren. Dat vergde een hoop van mij.

Lege agenda

Toen ging ik helemaal naar de klote. Ik krijg al snel wallen, mijn gezicht tekent heel snel, en dat was toen helemaal het geval. Dan stond ik na drie uur slaap als een beest voor de camera.’ Een half jaar na de opening van het restaurant gaf Winston er de brui aan. Inmiddels is het tij helemaal gekeerd. Vanwege de coronacrisis werden dj-optredens en tv- en acteerklussen geannuleerd. Zodoende is Winstons agenda praktisch leeg. Hij ging echter niet bij de pakken neerzitten en zocht een andere bron van inkomsten. ‘Ik ben nu rijinstructeur. Mijn broer Roy heeft een rijschool in Waddinxveen, en door de corona is hij drukker dan ooit.

Achterstand

Leerlingen willen zo snel mogelijk hun achterstand inhalen.’ Wanneer ze voor het eerst bij Winston in de auto stappen, zorgt dat vaak voor een blik van herkenning. ‘Ze herkennen me van K3. Ik heb van 2010 tot 2017 met K3 gewerkt. Destijds waren de leerlingen nog een kind. Hun moeders kennen me van GTST. Ik heb al eens gehoord: Mijn moeder had je nog boven haar bed hangen. Dat soort gesprekjes breekt al snel het ijs, dat is prettig.’

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 
Dit artikel komt uit Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.