Nadat André plotseling Monique weer verliet om naar 'goede vriendin' Sarah van Soelen te gaan, is de kans klein dat de twee dames beste vriendinnen gaan worden. Toch is er nu een overeenkomst gevonden tussen Sarah en Monique.

Vandaag is rood

Nee het zijn niet dezelfde blonde haren en blauwe ogen. Het gaat namelijk om een mode item. Sarah van Soelen plaatste op haar Instagram Stories een nieuwe selfie. Daarop was te zien hoe ze poseerde in een grote, rood geruite jas. 

Article continues after the ad

In de kast bij Sarah

Toch kwam deze opvallende jas al bekend voor. Anderhalf jaar geleden deelde Monique al een plaatje op Instagram waar ze de jas droeg. Het kledingstuk dat ruim €650,- kost, hangt nu dus ook in de kast bij Sarah. 

Specifieke voorkeur

Bij Shownieuws wordt dit nieuwtje natuurlijk ook even besproken. Evert Santegoeds merkt dan ook op. 'André heeft niet alleen de voorkeur voor dezelfde vrouwen, maar ook voor dezelfde kledingstijl'.

Nieuwe liefde voor André

Story maakte vorige maand bekend dat André zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Inmiddels is er wel degelijk wat opgebloeid tussen André en Sarah. Dat bevestigde de zanger in de talkshow Beau. 'Dus dat is dan de nieuwe liefde?', vroeg talkshowhost Beau. 'Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja', antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. 'Maar ik ben ook geen leugenaar.'

Ontvolgd

Ondanks de pijnlijke breuk, konden Monique Westenberg (43) en André Hazes (27) nog door een deur voor hun zoontje André junior. De band tussen de exen lijkt nu weer te verslechteren: Monique heeft André ontvolgd op Instagram, wat betekent dat zij zijn foto's en video's niet meer ziet. André volgt Monique nog wel.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.