In theorie is Mark Rutte (51) als minister-president de machtigste man van het land. Maar dat is niet af te zien aan zijn eigen levensstandaard.

De goedlachse premier bewoont een eenvoudige vrijgezellenflat in Den Haag, rijdt privé in een oude Saab, haalt zijn rolletje King-pepermunt bij de dichtstbijzijnde benzinepomp en heeft een mobiele telefoon waar het Leidse Museum voor Oudheden likkebaardend op zal azen, zó gedateerd is het apparaat. Marks overjarige Nokia is steevast het mikpunt van grappen op het Binnenhof, maar dat deert het nuchtere VVD-boegbeeld niet. Volgens Mark kan hij ‘spijkers inslaan’ met zijn mobieltje, en is het te oud om er heimelijk afluisterapparatuur op te plaatsen, waarmee hij snode opponenten sluw de pas afsnijdt. Ook wat zijn éígen mobiliteit betreft houdt Mark strak vast aan zijn ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’-lifestyle: zich verplaatsen door de hofstad doet hij het liefst per benenwagen, de dossiers ferm tegen de zij gehouden. Hopelijk kijkt Mark tijdens het wandelen niet te vaak op zijn mobieltje naar binnenkomende sms’jes – straks struikelt hij alsnog over een onderste steen die onvoorzien bovenkwam. 

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Edwin Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl