Terwijl de rechtszaak tegen Frank Masmeijer nog in volle gang is - hij is een verdachte in een grote cocaïnezaak - lijkt de oud-presentator nog even de bloemetjes buiten te zetten. Tot nu toe is nog onbekend of hij zeven jaar achter de tralies verdwijnt of niet, maar tot die tijd ziet het ernaar uit dat hij het gezellig heeft met een blondine.

Lees ook: Breuk huwelijk Masmeijer

Huwelijk

Eerder dit jaar liet Frank in de media weten zijn relatie met Sandra niet meer het gezellige huwelijk was dat ze 25 jaar hadden. 'Het is voor het eerst dat ik dit in duidelijke bewoording toegeef', zei hij destijds. Dat Frank van zijn bed werd gelicht, tijd in de gevangenis doorbracht en uiteindelijk met een enkelband thuiskwam had een grote impact op hun relatie.

Nieuwe vrouw

Inmiddels wordt Frank steeds vaker gespot met een andere vrouw aan zijn arm. De blondine, die op de foto zeker wat weg heeft van Sandra, zat laatst nog erg close met de showmaster in het Okura Hotel. Sterker nog, Privé beweert zelfs dat het dik aan lijkt tussen de twee. Is het zijn nieuwe minnares? Bekijk de foto hier en oordeel zelf.

 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders