Terwijl de rechtszaak tegen Frank Masmeijer nog in volle gang is - hij is een verdachte in een grote cocaïnezaak - lijkt de oud-presentator nog even de bloemetjes buiten te zetten. Tot nu toe is nog onbekend of hij zeven jaar achter de tralies verdwijnt of niet, maar tot die tijd ziet het ernaar uit dat hij het gezellig heeft met een blondine.

Article continues after the ad

Lees ook: Breuk huwelijk Masmeijer

Huwelijk

Eerder dit jaar liet Frank in de media weten zijn relatie met Sandra niet meer het gezellige huwelijk was dat ze 25 jaar hadden. 'Het is voor het eerst dat ik dit in duidelijke bewoording toegeef', zei hij destijds. Dat Frank van zijn bed werd gelicht, tijd in de gevangenis doorbracht en uiteindelijk met een enkelband thuiskwam had een grote impact op hun relatie.

Nieuwe vrouw

Inmiddels wordt Frank steeds vaker gespot met een andere vrouw aan zijn arm. De blondine, die op de foto zeker wat weg heeft van Sandra, zat laatst nog erg close met de showmaster in het Okura Hotel. Sterker nog, Privé beweert zelfs dat het dik aan lijkt tussen de twee. Is het zijn nieuwe minnares? Bekijk de foto hier en oordeel zelf.

 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders