Terwijl de rechtszaak tegen Frank Masmeijer nog in volle gang is - hij is een verdachte in een grote cocaïnezaak - lijkt de oud-presentator nog even de bloemetjes buiten te zetten. Tot nu toe is nog onbekend of hij zeven jaar achter de tralies verdwijnt of niet, maar tot die tijd ziet het ernaar uit dat hij het gezellig heeft met een blondine.

Lees ook: Breuk huwelijk Masmeijer

Huwelijk

Eerder dit jaar liet Frank in de media weten zijn relatie met Sandra niet meer het gezellige huwelijk was dat ze 25 jaar hadden. 'Het is voor het eerst dat ik dit in duidelijke bewoording toegeef', zei hij destijds. Dat Frank van zijn bed werd gelicht, tijd in de gevangenis doorbracht en uiteindelijk met een enkelband thuiskwam had een grote impact op hun relatie.

Nieuwe vrouw

Inmiddels wordt Frank steeds vaker gespot met een andere vrouw aan zijn arm. De blondine, die op de foto zeker wat weg heeft van Sandra, zat laatst nog erg close met de showmaster in het Okura Hotel. Sterker nog, Privé beweert zelfs dat het dik aan lijkt tussen de twee. Is het zijn nieuwe minnares? Bekijk de foto hier en oordeel zelf.

 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders