Nicolette Kluijver digitale detox

Nicolette Kluijver ging veertien dagen mobielloos door het leven. De presentatrice onderging een zogenoemde 'digitale detox', maar is blij om weer online te zijn.

Op Instagram plaatst de blondine een foto, waarbij ze langs het zwembad geniet van een appeltje in haar ene hand en een telefoon in haar andere hand. Haar laptop ligt ook in de buurt, dus ze is er weer helemaal klaar voor. "Ik ben weer online", schrijft ze met een feestknaller-smiley. "Na 14 dagen mobielloos door het leven te gaan, ben ik blij er weer te zijn! Digitale detox is geslaagd!"

Article continues after the ad

Ontvolgers

Ze schrijft er ook bij dat haar afwezigheid haar 1000 volgers heeft gekost. Ze heeft echter geen spijt van haar actie, want 'het was heerlijk'. Maar de vakantie is over en ze moet weer aan het werk.

Digitale detox

Met sociale media en de makkelijke toegankelijkheid tot het internet is onze telefoon haast niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Er is dan ook steeds meer behoefte om los te komen van je beeldscherm. Gelukkig bestaat er zoiets als een digitale detox, waarbij je even helemaal offline gaat. De trend is overgewaaid uit Amerika en staat voor het ontgiften van 'brein en lichaam' door minder online te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Metronieuws | Beeld: Peter Smulders