Tineke Schouten (63) en haar man Hans (73) vieren de komende kerstdagen niet samen. Het koppel, dat al bijna veertig jaar samen is, zal voor het eerst niet bij elkaar zijn. Wat is er aan de hand dat Tineke op het laatste moment heeft besloten om niet bij haar echtgenoot en pasgeboren kleindochter te zijn?

Drie maanden geleden maakte Tineke Schouten van haar hart geen moordkuil toen ze in Story bekende dat ze verschillende malen op het punt heeft gestaan om bij haar man Hans weg te gaan. En elke keer was het haar moeder die Tineke overhaalde bij haar echtgenoot te blijven. ‘Ik sprak over scheiden. De oorzaak: veel te veel stress. Dat ik niet meer wist waar ik mee bezig was. Of dat ik me aan Hans ergerde. Was hij de man tegen wie ik ooit ‘ja’ had gezegd? Ik denk dat iedereen die twijfels wel herkent. Ik ben daar geen uitzondering op. Maar mijn moeder was altijd degene die mij weer kon laten inzien wat ik opgaf als ik bij Hans weg zou gaan. Zij kon alles heel goed relativeren.’

Gescheiden

Hoewel haar moeder nu de respectabele leeftijd van 91 heeft bereikt, huilt Tineke niet meer bij haar uit. Maar ze leeft wel steeds vaker gescheiden van haar echtgenoot. Ook de komende feestdagen brengen ze niet samen door. ‘Ik vertrek deze week naar Amerika,’ zegt ze. ‘In mijn eentje ga ik naar mijn dochter Stephanie die met haar gezin in Florida woont. Hans blijft hier. Ik vertrek nog voor kerst en kom pas op Nieuwjaarsdag terug. Hans blijft bij onze pasgeboren kleindochter Nouara. Onze andere dochter Sigrid is net bevallen, dus hij blijft hier. De kerstdagen brengen we dus gescheiden door. Het is niet anders.’ En dat terwijl Hans om het minste of geringste naar Florida vliegt om bij zijn kleinkinderen te zijn. Men vindt het opvallend dat de twee de laatste maanden niet meer samen worden gezien. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.