Tineke Schouten (63) en haar man Hans (73) vieren de komende kerstdagen niet samen. Het koppel, dat al bijna veertig jaar samen is, zal voor het eerst niet bij elkaar zijn. Wat is er aan de hand dat Tineke op het laatste moment heeft besloten om niet bij haar echtgenoot en pasgeboren kleindochter te zijn?

Drie maanden geleden maakte Tineke Schouten van haar hart geen moordkuil toen ze in Story bekende dat ze verschillende malen op het punt heeft gestaan om bij haar man Hans weg te gaan. En elke keer was het haar moeder die Tineke overhaalde bij haar echtgenoot te blijven. ‘Ik sprak over scheiden. De oorzaak: veel te veel stress. Dat ik niet meer wist waar ik mee bezig was. Of dat ik me aan Hans ergerde. Was hij de man tegen wie ik ooit ‘ja’ had gezegd? Ik denk dat iedereen die twijfels wel herkent. Ik ben daar geen uitzondering op. Maar mijn moeder was altijd degene die mij weer kon laten inzien wat ik opgaf als ik bij Hans weg zou gaan. Zij kon alles heel goed relativeren.’

Gescheiden

Hoewel haar moeder nu de respectabele leeftijd van 91 heeft bereikt, huilt Tineke niet meer bij haar uit. Maar ze leeft wel steeds vaker gescheiden van haar echtgenoot. Ook de komende feestdagen brengen ze niet samen door. ‘Ik vertrek deze week naar Amerika,’ zegt ze. ‘In mijn eentje ga ik naar mijn dochter Stephanie die met haar gezin in Florida woont. Hans blijft hier. Ik vertrek nog voor kerst en kom pas op Nieuwjaarsdag terug. Hans blijft bij onze pasgeboren kleindochter Nouara. Onze andere dochter Sigrid is net bevallen, dus hij blijft hier. De kerstdagen brengen we dus gescheiden door. Het is niet anders.’ En dat terwijl Hans om het minste of geringste naar Florida vliegt om bij zijn kleinkinderen te zijn. Men vindt het opvallend dat de twee de laatste maanden niet meer samen worden gezien. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte