Na alle ophef rondom de breuk tussen André en Monique lijkt nu het onmogelijke werkelijkheid te zijn geworden. De zanger zou zowel met zijn ex als zijn nieuwe vlam Bridget afgereisd zijn naar Curaçao.

Dat weet een goedingelichte bron te melden. Want we zien op social media dat Monique al is geland op het zonnige eiland samen met hun zoontje Dré en de zanger is onderweg met zijn band. Maar ook Bridget zou afreizen naar Curaçao. Betekent dit dat ze gezamenlijk naar de zonsondergang gaan kijken of is het louter toeval?

Moeder Rachel

André en Bridget vierden eerder al mét Rachel Hazes en haar nieuwe liefde Mike een korte familievakantie in Rome. Omdat het stel hun passie voor elkaar niet echt geheim houden en op Instagram de ene na de andere foto van hen samen plaatsen, kon iedereen zien dat het dolverliefde stel afgelopen week op vakantie in Rome was, na de jaarwisseling in het Marokkaanse Casablanca te hebben doorgebracht. Wat André en Bridget echter wél achterhielden, was dat (schoon)moeder Rachel en haar nieuwe vriend Mike ook meegingen naar de Italiaanse hoofdstad.

Article continues after the ad

Trouwen

André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.