Nu André Hazes en Monique geen setje meer zijn, lijkt Westenberg te zijn gevallen voor een andere zanger. Tenminste, als we de geruchten moeten geloven dan. Ze zou namelijk het heel gezellig hebben met niemand minder dan Tino Martin.

Vooral op social media is dan ook te zien dat ze elkaar wel zien zitten, zo wordt beweerd. Tino schrijft namelijk regelmatig lieve reacties onder de posts van Monique Westenberg. Nu wil dat natuurlijk niks zeggen, de twee kunnen ook gewoon hele goede vrienden zijn van elkaar. 

Article continues after the ad

Hartjes

Toch zijn de lovende woorden niet alleen maar eenrichtingsverkeer. Andersom laat Monique ook hartjes achter onder de posts van de zanger. Tino zou Westenberg dan ook 'een lieve meid' noemen tegenover vrienden. Zelf laat hij weten: 'Ik zeg hier maar even niets over. Alles wat ik erover zeg, kan verkeerd worden uitgelegd.'

Dierenliefhebbers

Hij vervolgt: 'Wel kan ik melden dat we allebei erg van dieren houden. Als ik een foto van mijn hond plaats of bijvoorbeeld een nieuwe mand voor hem heb gekocht, dan vindt zij dat soms leuk. Als zij iets van haar hond online zet, dan vind ik dat ook leuk; ik vind dieren gewoon leuk. Maar ik heb Monique nog maar een paar keer gesproken en heb haar al een tijd niet gezien.' Kortom, niks aan de hand dus.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.