Lil' Kleine komt na zijn vertrek naar Dubai opnieuw negatief in het nieuws. Een van zijn oud-medewerkers wordt namelijk verdacht van moord, zo meldt een krant. 

Deze verdachte was portier bij het café van de rapper, 't Lammetje, aldus de Telegraaf, maar werd daar naar verluidt tien dagen geleden ontslagen. Het gaat om de moord op beveiliger en horlogeverkoper Bas Vijzeler (33), die zaterdag dood werd gevonden in Breukelen.

Article continues after the ad

Geen band

De zaakwaarnemer van The Voice-coach wil benadrukken dat de rapper geen band heeft met deze portier. Hij laat weten: 'Mike' was niet meer zichzelf. Wegens een intern conflict heb ik hem ontslagen. (...) Ik wil benadrukken dat (...) Lil' Kleine niets met de moord te maken [heeft].'

Onder vuur

Vlak voordat het Nederlandse kabinet strengere maatregelen invoerde om het coronavirus in te dammen, stapten Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes op het vliegtuig. En juist daarom ligt het koppel flink onder vuur. De rapper en zijn verloofde genieten van een luxueuze vakantie in Dubai. Op Instagram Stories is te zien dat ze massages krijgen, rijden in dure auto's en zonnen aan het zwembad. Dat het stel juist nu op vakantie is gegaan, zorgt voor veel negatieve reacties. Op dit moment is het niet meer mogelijk om naar Dubai af te reizen.

Bron: De Telegraaf, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.