Op social media lijkt Monique Westenberg (39), de grote liefde van André Hazes (23), er niet bepaald een geheim van te maken: haar borstomvang is, op mysterieuze wijze, ineens een paar maten gegroeid! Is dít haar liefdescadeau voor André, die als begin twintiger met een fijnproeversoog voor sexy vrouwen, een béétje bij de les moet worden gehouden?

Cadeau

André Hazes heeft er nooit omheen gedraaid dat hij – bij vrouwen althans – op borsten valt. Het valt nu op dat Monique, in vergelijking met een paar jaar terug, ineens zichtbaar een veel vollere boezem heeft. Zou dit een liefdescadeau zijn voor André? Monique moet in een privékliniek een borstvergroting hebben ondergaan, wordt inmiddels al rond gefluisterd. Een ingreep waarna ze zes weken lang niet mocht tillen en bukken. Maar dat zou ze er graag voor over hebben gehad. Op de meest recente filmpjes die André zelf op Instagram postte, is goed te zien dat Monique significant vollere borsten heeft dan twee jaar terug, toen ze hun toenmalige rijtjeshuis in Vinkeveen betrokken. 

Rachel en Roxeanne

De jonge, nog altijd speelse zanger is niet onbekend met het fenomeen borstvergroting; het is geen geheim dat zijn moeder Rachel én zijn zus Roxeanne ook een dergelijke cosmetische ingreep ondergingen. Hoewel ze haar lippen stijf op elkaar hield over dit helpende handje voor Moeder Natuur, was het voor de gasten overduidelijk dat Rachel zichzelf op een borstvergroting had getrakteerd. In 2012 besloot ook de toen 19-jarige Roxeanne zich te laten helpen. Ze was daar eerlijk over. En nu zou dus ook Monique, net als haar schoonfamilie met wie er bizar genoeg nog altijd geen contact is, haar borsten vergroot hebben. Ze was niet beschikbaar voor commentaar.

Toen

Article continues after the ad

Nu

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders en ANP